Bertukar Ganti…

Seboleh-bolehnya aku kurang berminat hendak menyentuh hal politik di dalam blog aku ini, namun disebabkan ia berkait rapat dengan negeri aku,maka aku hendaklah berkongsi sedikit pendapat aku..

Berita tergempar pagi ni..kerajaan negeri Perak bertukar ganti.Rupanya yg hilangnya 1 tapi yg datangnya 4.Begitulah kemampuan BN untuk menarik 4 ADUN daripada pakatan rakyat untuk menyertai mereka.X samapi sebulan Perak bertukar tampuk, kini ia kembali semula kepada yang lama..

Aku x nak lah komen banyak..tapi orang yg lompat parti kembali semula ke partinya.Yang pelik, Bekas MB Perak meletak jawatan sebagai Pengerusi Perhubungan UMNO negeri disebabkan hal lompat2 ni..Kalaulah dia x letak jawatan..mungkin bleh jadi MB semula..pelik2.kenapa le lepas die letak jawatan baru orang tu nak kembali ke dalam UMNO..Kenapa x sebelum ni..kalo setakat kuar nak masuk blik..x ke pelik namanye..ke mereka semua ad agenda lain..entahla

Janji aku harap dengan kepimpinan baru..perak terus kekal makmur..dan pasulan bola sepak perak dapat lagi banyak dana dan boleh beli lg banyak player…baru la bleh pwer lg..

3 responses to this post.

  1. Posted by ntah on 5 Februari, 2009 at 4:58 am

    silelah tgk jam anda yek….
    dah kul bp nie???? 5 pg kan… tdo ler

    redzariz : anda sendiri pun masih x tdo lg..hehe

  2. hurm..
    prihatin sgt dgn negeri sendiri…
    bgs2…

    wajar diadakan pilihanraya semula!!
    tidak menyokong mana2 pihak tetapi untk rakyat jer

    redzariz: setuju2..sngt setuju.bru fair

  3. salaamm
    hmm..ntah le yeop.ape2 aje le

    redzariz:aq sedey tngk owg melayu..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: