Bahaya!!!

Bahaya ok kalau ada pc baru!!!

Hajat di hati untuk memiliki sebuah komputer yg agak kompeten akhirnya tercapai, jika sebelum ini laptop Bluedot berwarna putih pemberian abah yg menjadi tatapan dan santapan setiap hari kini, ia cuma sekadar simpanan, tersimpan rapi dalam beg hijau kuning yg aku pinjam daripada ida.

Sekarang..

PC yg dijanakan oleh CPU yg dikuasakan oleh AMD Phenom Triple Core yg menjadi mainan aku kala ini..Ditambah dgn 4 gb RAM dan 0.5 Terabyte Cakera Keras..Dibantu oleh kad grfik Nvidia 9500gt 512 mb..

Memang membuatkan aku leka.apetah lagi skrin LCD buatan LG berskala 19 ” dan berbentuk ‘widescreen’.Sistem audio menggunakan headset daripada Creative..cukup untuk membuatkan aku menikmati alam maya ini…

Sebab 2 la aku xda mud nak update blog..hehheheh

Jd..bahaya ad pc bru!!.hehe

2 responses to this post.

  1. Bro! Seronok giler! Based on ur specification, ur new PC tu bley lawan sama itu Alienware! hehe!🙂

    redzariz: hehe..kalo x,ari 2 aq nak amek quad-core,tp stok abes lak..huhu..

    p:s pasni nak bli mouse razer..hehe

  2. Bahaya gak utk org yg sedang bahagia ni.
    Wakakakakaka!!!!

    redzariz : btul2…sy stuju..2 yg b4 ni tkut nk bli pc bru ni

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: