UPM-IPOH-UPM-IPOH-UPM

Mak aih lama gler aku tak update blog..blog aq dah bersarang dah..mcm2 sarang ade..sarang labah2,sarang semut.sarang lebah..terpaksa la aku membersihkannya..Demi untuk korang pembaca blog yg setia..Terima kasih untuk komen2 kalian..aku terharu apabila membaca komen2 kalian..terharu lg apabila kenalan SEMESTI aku turut bg komen..terharu lg apabla DIA turut memberi komen..Ini menandakan blog aq sentiasa dibaca..Teruskan sokongan kalian..Aku menghargainya..

Sebenarnya,aku baru sahaja tamat peperiksaan akhir.Tersiksa aku menantinya,apetah lagi di hujung2 minggu peperiksaan ketika rakan2 yg lain semua dh bergumbira sakan..Enjoy je keje diorang..Dengki aku..Aku pulang ke Ipoh ,kelmarin(JUMAAT) malam dan pagi tadi aku bergerak semula ke UPM nak amek barang.kemudian patah balik IPOH.Dan Petang ni aku akan bergerak semula ke UPM bagi kem untuk Royal..adeh2.penat la aku ni..dah la kena drive..tadi leh plak terlajak.Wat pengetahuan semua.aku memg susah nk mengingat jalan,tanyala pada siapa yg pernah berada satu kereta ketika aku drive..CONFIRM..aku pasti akan bertanya rah jalan pada dirang..

Jadi lepas ni,aku dalam mod untuk bersedia untukkem dan latihan intensif untuk Royal,tapi x bermakna aku x boleh melayan korang..jadi sentiasala menghubungi aku..

One response to this post.

  1. Posted by syazwansamar on 9 November, 2008 at 7:20 am

    xder keje buat keje amar~~

    redzariz :nak wat cmner..rajin tu dah sebati ngan aku..keh2..xdalala..aq trpaksa wat ni..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: