Syair Parsi

Khas untuk ANA..Orang Iran memang terkenal dengan syair yg sedap dan menyentuh jiwa.Kerana itulah negara diorang sentiasa kuat dan tak takut pada ancaman musuh.percayalah syair2 ni memg mendekatkn diorang dengan tuhan..abaikan aspek berlainan mazhab,tapi lepas dngr syair ni..memg tersentuh jiwa..Aku percaya kalo kat Mlaysia pun buat bnda2 ni..Insyallah kita X AKAN TAKUT nak berjuang..

P:s aku cuba letakkan ni,ini yg plg SELAMAT yg aku boleh letak,lain2 memg bnyk lg yg sedap.tapi kebnyakan yg touching,menyentuh mengenai asyura(peristiwa syahidnya Saidina Hussein di karbala) aku boleh letak.tapi takut korang la,..kalo korang open xpe..ni ramai yg RIGID bab2 ni..mcmla diorang 2 ajaran sesat..Apepun Selamt Menghayati..

4 responses to this post.

  1. Posted by syazwansamar on 9 November, 2008 at 7:18 am

    manenyer syair nyer?
    atau aku yg tak leh view disebabkan tenet yg lambat kat usm ceruk nih~~
    haih~~

    redzariz: aku setuju ngan pernyataan kedua..keh2..ko ni x abes2 exam lg ke..isk2

  2. Posted by syazwansamar on 11 November, 2008 at 10:22 am

    belom~~
    aku masih ader 4 paper
    microb
    titas
    etnik
    immune
    ahahaha~~cerokkah usm ini~

    redzariz : Ko nyer kampus je yg teruk..keh2..gudluk exam

  3. cam xder jer syairnyer…
    intro je cam gempak

    redzariz : adala amer,mayb connection internet yg prob..huhu

  4. salaam
    wallawehh..
    khas utk ANA..hee
    thanks..emm..perjuangan

    redzariz : memgla special untk ana ok..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: