Musim Tukar Henset..

Sebenarnya x ramai pun orang tukar henset.Tapi barui sebentar tadi Amer cal aku dengan henset barunya.Berseri Aku tengok mukanya.Bagusla.Sejak awal 2007 sampai sekarang,Amer x tukar2 lagi henset cabuknya lamanya itu.Dulu dia pakai motorola V3 tapi ilang,KESIAN..ganti la ngan henset cabuknya lamanya itu.Hehe.Syukur akhirnya lepas dapat rezeki sikit daripada debat pengguna hari tu,dia tukarla henset..

Aku tumpang gembira di atas kegembiraan rumate aku sendiri..Aku??x berniat nak tukar henset sebenarnya.Ditambah lagi dengan rumate aku sendiri betting ngan org len yg aku bakal tukar henset kalo dapat jpa nanti..Lagila aku xkan tukar..Tapi henset yg menjadi idaman hati aku sekarang ialah n82..Jadi sape2 yg berniat nk tambah pahala bolehlah sedekahkan aku 1 set,yg original je..AP,Underwater, SORRY la..Aku memang camtu..certain2 benda,aku x boleh terima yg tiruan..

Bercakap mengenai tukar henset ni,aku tau gak ada pasangan yg memakai henset yg sama.WAH ROMANTIKNYA..huhu..tapi kalo aku..aku nak n82,MATILAAA nak beli untuk pasangan n82 gak..Mau makan RM 4000++…X mampu aku..keh2.Tapi aku respek la pasangan tu..hehe.Sehati Sejiwa,Seiya Sekata,Sehidup Semati..CEWAH!!..ngah mabuk bercinta,memangla..

p:s Aku ada 5 paper lg.Ada orang tu dah habis paper hari ni..huhu.kawan2 akupun cam2..huhu.Ada yg dah balik plak sok..dengkinye..

7 responses to this post.

  1. Posted by redapples on 1 November, 2008 at 4:08 pm

    apa kata pakai nokia 3310. ok la klasik barangan lama. wakakakakaka..

    p/s : ish mabuk itu haram.

    redzariz : astaga sape pulak yg mabuk ni.isk2..hehe..agakla..lagi klasik,lg org sukakn..

    p:s tringn nk pkai 3310i model yg sama tp ada kamera..hehe

  2. Posted by fasya on 1 November, 2008 at 9:16 pm

    betuah aisyah kalau dapat n82….huhuhuhu…


    redzariz : Eh,ktorg kwan je la..memg bertuah pun kalo dpt n82..aku pun rs bertuah kalo dpt satu..nk tlg bagi free ke..hehe

  3. Posted by ieda on 1 November, 2008 at 9:51 pm

    hahaha..ala ckupla ngn pe yg ko dh bg si “dia”..eheh..ak tau ko mst laha ak blk kn ms respon komen ak ni kn..ak x kesah..lalala,

    redzariz : si dia??? siapa ‘si dia’,xtau plak kat Malaysia ni ada orang daftar nama sebagai ‘si dia’ keh2..eh cukupke..x ckup kot..hehe

  4. romantik sungguh pasangan itu.. heheheheh… sesuai gak la… dedua nya perasan sangat comel.. wakakakkaka

    redzariz : Eh memg comey pun dedua tu..hehe

  5. Posted by fasya on 2 November, 2008 at 7:42 pm

    pjoy dengki..huhuhu…

    redzariz : mana ada die dengki.isk2 korunk ni

  6. Posted by redapples on 2 November, 2008 at 8:21 pm

    jam tangan fosil jam tangan fosil eh sape ada jumpa jam tangan fosil yang berharga RM200 lebih yang amar (bukan nama tipu) beli hari tu. Dia cakap dia lupa la dia bagi kat saper??? ermmmmmm

    redzariz : kita bila bagi org biar ikhlas..x baik la nak mengungkit-ngungkit..memg aku bg kat die.Dah nama pun bday present..

  7. jersey aku bg tiruan….taknak bg balik.

    kalu nak tukar saizpun bleh…jersey tiruan katakan…

    “Aku memang camtu..certain2 benda,aku x boleh terima yg tiruan..”

    redzariz : Eh jersey xpe..dah bese pkai yg Thailand@Siamnyer..hehe..x memilih dlam soal pkaian.terutama jersey

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: